Tarptautinė Migracijos Organizacija
Migracijos informacijos centras "Renkuosi Lietuvą"
2021

Kur galima rasti sprendimą: https://www.renkuosilietuva.lt/

Kodėl ir kaip?

Tikime, kad informacija suteikta tinkamu metu ir tinkamu formatu vaidina labai svarbų vaidmenį sprendimų priėmimo procese ir yra įgalinimo priemonė. Mes norime būti ta vieta, kur apie grįžimą galvojantys lietuvos piliečiai be nerimo gali paklausti absoliučiai visus jiems rūpimus klausimus, todėl "vieno langelio" principu konsultuojame apie grįžimą galvojančius asmenis. Siekiame sutaupyti jų laiką ir todėl mūsų teikiamų konsultacijų spektras apima bent keleto valstybinių institucijų kompetencijas. Taip pat tikime, kad neformalus bendravimas tarp žmonių yra labai svarbus apie grįžimą galvojantiems asmenims, leidžia jiems pasimatuoti "kultūrinį klimatą" Lietuvoje, bei gali tapti vienu iš motyvatorių priimant sprendimą dėl grįžimo.

Kuo išskirtinis?

Tikime, kad be galo svarbu, kaip/kokiais kanalais informacija yra pateikiama, todėl paliekame patiems užklausėjams rinktis, ar jie nori mums paskambinti nemokamomis telefonų linijomis, parašyti per gyvo pokalbio programą "live chat" mūsų puslapyje, pasikalbėti per Skype, Facebook Messenger ar parašyti elektroninį laišką. Mes norime būti pasiekiami jums patogiausiu būdu. Greta asmeninių įvairiais kanalais teikiamų konsultacijų "Renkuosi Lietuvą" taip pat organizuoja įvairius informacinius renginius (šiuo metu vebinarus), kurių metu gilinamės į konkrečius mūsų auditorijai rūpimus klausimus: grįžimas į Lietuvą su šeimos nariais užsieniečiais, visa informacija apie dvigubą pilietybę, vaikų šveitimo klausimai. Mums svarbu atsakyti į klausimus, kurie rūpi ir svarbiausi Jums.


Video nuoroda: https://www.youtube.com/channel/UCFt038m1fIj1raHxhnUqbGw

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Būtinieji slapukai įdiegiami automatiškai ir jiems nėra reikalingas Jūsų sutikimas. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.